Marciano Simonis legt uit: De aanpak en effectiviteit van De Terraskoning
08 maart 2024 

Marciano Simonis legt uit: De aanpak en effectiviteit van De Terraskoning

Een terras die vrij is van groene aanslag en korstmossen daar is iedereen bij gebaat. De Terraskoning heeft sinds jaar en dag de oplossing hiervoor.  Aan het roer van dit innovatieve reinigingsbedrijf staat Marciano Simonis, een man met een enorme passie voor het schoonmaken en veilig maken van terrassen, vol overtuiging toegewijd aan duurzaamheid.

Hij en zijn team hebben de sleutel om een terras er weer als nieuw uit te laten zien, waarbij veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Benieuwd hoe ze dit voor elkaar krijgen? Lees verder en ontdek het 'geheim' achter de schone schermen van De Terraskoning.

Het begin van De Terraskoning

Alles begon met Marciano's ergernis aan vieze terrassen. Hij zag hoe groene aanslag niet alleen de uitstraling van prachtige tuinen bedierf, maar ook een gevaar vormde omdat hij merkte dat het terras glad werd . "Er moet toch een milieuvriendelijke manier zijn om dit aan te pakken," dacht hij. Zo gezegd, zo gedaan. De Terraskoning was geboren met een missie: terrassen schoonmaken met respect voor natuur en milieu.

Marciano Simonis in actie met zijn unieke borstelmachine

Wat maakt De Terraskoning anders?

Bij De Terraskoning vind je geen spoor van agressieve chemicaliën of de ruwe aanpak van hogedrukspuiten die meer kwaad dan goed kunnen doen. In plaats daarvan staat bij ons een doordachte borsteltechniek centraal. Marciano, de drijvende kracht achter dit unieke concept, legt uit:

"Onze aanpak garandeert dat je terras er weer als nieuw uitziet en veilig is, zonder dat het schadelijk is voor het milieu." - Marciano Simonis

Deze methode is zowel mild als uiterst doeltreffend, ontworpen om elk type vuil voorzichtig maar grondig weg te borstelen. Het is een veilige oplossing voor allerlei oppervlakken, van kwetsbare natuursteen tot robuuste houten vlonders. Bij De Terraskoning gaan we voor een schone buitenruimte op een manier die zowel respectvol is voor het materiaal als voor het milieu, waardoor je terras niet alleen schoon maar ook groen blijft.

>> Lees ook:  Houten vlonder schoonmaken met schoonmaakazijn? Niet doen!

'Je kunt het vergelijken met een enorm grote tandenborstel'

Onze borsteltechniek lijkt op het gebruik van een gigantische elektrische tandenborstel. Deze krachtige borstelmachine draait met zoveel toeren per seconde dat het elke groene aanslag, mos, en korstmos moeiteloos van de ondergrond verwijdert, zonder enige schade.

Denk aan een grondige poetsbeurt waarbij vervuiling simpelweg wordt weggeborsteld, enkel met water. Na deze behandeling straalt de ondergrond weer in zijn originele kleuren, alsof het net is aangelegd. Bekijk de bijgevoegde video voor een live demonstratie van deze indrukwekkende techniek.

>> Meer weten over onze borstelmachine? Lees dan eens dit artikel

Zo gaat De Terraskoning te werk

Het traject naar een veilig en goed uitziend terras met De Terraskoning begint met een paar eenvoudige stappen die gemak en de doelmatigheid benadrukken. Een telefoontje, een e-mail, of een snel ingevuld formulier op onze website is alles wat nodig is om het proces in gang te zetten. Marciano Simonis, de drijvende kracht achter De Terraskoning, verduidelijkt het proces:

"We nemen de tijd om elke situatie goed te beoordelen. Dit kan via foto's die je ons toestuurt of door persoonlijk bij jou op locatie te komen. Zo krijgen we een helder beeld van wat er nodig is om jouw terras weer in topconditie te brengen."

Na de beoordeling volgt een duidelijke en op maat gemaakte offerte, zorgvuldig samengesteld op basis van jouw specifieke behoeften. "Wanneer je groen licht geeft, komen mijn team en ik in actie. We zetten onze expertise en unieke borsteltechniek in om je terras grondig te reinigen, waarbij we elk hoekje en gaatje aanpakken. En geen zorgen, we ronden alles af met een heldere factuur, zodat je precies weet wat je kunt verwachten," voegt Marciano toe.

Ik wil graag vrijblijvend advies

in 5 stappen naar een veilig en als nieuw uitziend terras

Bij De Terraskoning hanteren we een gestroomlijnd proces om je terras weer als nieuw te maken. Hier volgt hoe we te werk gaan:

  1. Contact opnemen: Start door ons te bellen, te mailen of het contactformulier op onze website in te vullen. Vertel ons over de huidige staat van je terras.
  2. Vrijblijvend afspraak inplannen: Vervolgens plannen we een vrijblijvende afspraak voor een grondige inspectie van je terras. Je kunt ook foto's en afmetingen van je terras naar ons opsturen.
  3. Offerte en demonstratie: Na de de afspraak ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Op verzoek kunnen we ook een gratis demonstratie van onze reinigingstechniek op locatie verzorgen.
  4. Uitvoering: Zodra je de offerte goedkeurt, beginnen we met de reinigingswerkzaamheden. Ons team zorgt ervoor dat je terras weer schoon, veilig en als nieuw wordt.
  5. Facturatie: Na afloop van de werkzaamheden sturen we je een factuur per mail, voor een transparante afhandeling.

Hoe De Terraskoning te werk gaat - De Terraskoning

Waarom kiezen voor De Terraskoning?

Wanneer je overweegt wie je in de arm neemt voor het reinigen van je terras, staat De Terraskoning met kop en schouders boven de rest. "Waarom zou je voor ons kiezen? Het antwoord is simpel," begint Marciano. "Bij ons krijg je niet alleen een schoon en veilig terras, maar je draagt ook bij aan het welzijn van onze planeet."

Hier zijn enkele redenen waarom De Terraskoning de juiste keuze is:

  • Milieuvriendelijke methoden: In tegenstelling tot traditionele reinigingsmethodes die vaak schadelijke chemicaliën gebruiken, hanteren wij een unieke borsteltechniek. Deze techniek is effectief tegen alle soorten vuil en aanslag, zonder negatieve impact op het milieu.
  • Duurzame resultaten: Onze aanpak is niet alleen veilig voor het milieu, maar zorgt ook voor duurzame resultaten. Je terras blijft langer schoon, wat betekent dat je minder vaak een beroep hoeft te doen op reinigingsservices.
  • Persoonlijke service: Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot de afronding van het project, bieden we een persoonlijke service. We luisteren naar jouw wensen, inspecteren het terras grondig en zorgen voor een op maat gemaakte oplossing.
  • Transparantie: Geen verborgen kosten of onverwachte verrassingen. Bij De Terraskoning krijg je vooraf een duidelijke offerte en we communiceren openlijk over het proces en de voortgang.

>> Lees hier meer over ons

Het mooiste van alles?

Voor ons bij De Terraskoning, overstijgt de voldoening van een schoon terras alles. "Het allermooiste moment," vertelt Marciano, "is wanneer we de blije gezichten van onze klanten zien, die versteld staan van hoe nieuw hun terras er weer uitziet. Maar wat echt telt, is het diepere besef dat onze inspanningen verder reiken dan alleen het opknappen van een buitenruimte.

We maken een positief verschil voor de wereld door onze milieuvriendelijke aanpak." Deze combinatie van klanttevredenheid en bijdragen aan een betere planeet is wat ons team elke dag motiveert en inspireert.

De Terraskoning - voor en na reiniging

Afsluitende boodschap van Marciano

Heb je nog twijfels over het inschakelen van De Terraskoning voor jouw terras? Marciano wil die graag wegnemen:

"Er is echt geen reden tot twijfel. Wij staan klaar om jouw terras die broodnodige opfrisbeurt te geven, met respect voor zowel jouw buitenruimte als onze aarde. Onze aanpak is vriendelijk voor het milieu en levert resultaten op waar je trots op kunt zijn. Laten we samenwerken om jouw terras mooier veiliger te maken."

Bij De Terraskoning werken we met een enthousiast team en een vriendelijke manier van schoonmaken die goed is voor de natuur. Wij zijn niet zomaar een schoonmaakbedrijf; we willen echt iets veranderen en gaan voor een schoner en groener morgen. Laat ons je helpen jouw tuin op te knappen. Samen kunnen we jouw terras mooier maken en tegelijkertijd de wereld een beetje verbeteren.

Ik wil graag vrijblijvend advies

Over de schrijver
Marciano Simonis, oprichter en drijvende kracht achter De Terraskoning, heeft zich gepositioneerd als een autoriteit in terras- en oppervlaktereiniging. Met een diepgewortelde passie voor het verfraaien van buitenruimtes, heeft Marciano zich toegelegd op het bieden van gespecialiseerde reinigingsdiensten voor terrassen, vlonders, en een diversiteit aan tegelsoorten en bestratingen.De Terraskoning onderscheidt zich door het toepassen van een innovatieve borsteltechniek die niet alleen efficiënt maar ook ecologisch verantwoord is. Dit unieke proces garandeert een grondige verwijdering van groene aanslag en ander hardnekkig vuil, terwijl het tegelijkertijd de milieu-impact minimaliseert.Marciano's expertise en toewijding aan duurzame praktijken hebben De Terraskoning tot een toonaangevend bedrijf in de branche gemaakt. Zijn benadering weerspiegelt een perfecte balans tussen uitmuntende resultaten en ecologische verantwoordelijkheid, waarmee hij niet alleen oppervlakken transformeert maar ook bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.
Reactie plaatsen

Wilt u een vrijblijvende offerte en/of demonstratie op locatie?